Sebil Derneği, 2024-1445 yılı için Kış ve Ramazan Kampanyası'nı başarıyla tamamladı

Kampanyalar, bu yıl kış mevsiminin sonunu kutsal Ramazan ayıyla denk gelen ihtiyaç sahibi ailelere hem gıda hem de gıda olmayan yardımların sağlanmasını amaçladı ve bu desteği bağışçılarımız ve gönüllülerimizin desteğiyle gerçekleştirdi.

Kampanya boyunca, Sabil binlerce ihtiyaç sahibi aile için gıda güvenliğini sağlamak için temel malzemeler dağıttı, bu malzemeler arasında gıda sepetleri, sıcak yemekler, giysiler, barınak ve nakdi yardımlar bulunmaktadır. Yardımlar, özellikle Ramazan ayında gıda fiyatlarının yükseldiği dönemde, düşük gelirli aileler, yetimler, dul kadınlar ve yaşlılar gibi giderlerini karşılamakta zorlanan kesimleri hedefledi.

Tüm bağışçılarımıza ve gönüllülerimize bu yardımı sağlamak için verdikleri çaba için teşekkür ediyoruz ve ihtiyaç sahibi olanlara bu yardımı ulaştırarak ve birçok dezavantajlı aileye ulaşarak gerçekten hayatlarında fark yaratıyoruz.

Ramazan ve kış yardım kampanyaları, Sabil'in dünya genelinde ihtiyaç sahibi toplulukları desteklemek için yürüttüğü birçok projenin bir parçasıdır. Bu, derneğin, ırk veya din ayırımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine insani yardım sağlama misyonuna olan bağlılığını yansıtmaktadır.